ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Ποιοι Είμαστε

Από το 2002 το κατάστημα μας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου . Από την ίδρυσή του χαρακτηρίζεται ως μια οικογενειακή επιχείρηση με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας επώνυμα brands που θα αφήσουν τον πελάτη απόλυτα ικανοποιημένο. Το ομώνυμο κατάστημά μας βρίσκεται στην Ναύπακτο στην Νότη Μπότσαρη 51. . Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.accessori.gr συνδυάζει τα είδη από το φυσικό μας καταστήματα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς .

Το κατάστημα μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες του. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να συμβαδίζουμε με κάθε καινούργια εξέλιξη .

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη των καταναλωτών μας. Συνεργαζόμαστε με τις επίσημες αντιπροσωπίες των εταιρειών στην Ελλάδα παρέχοντας στους πελάτες μας αυθεντικά είδη στις προτεινόμενες λιανικές τιμές της κάθε εταιρείας.

Όραμά μας είναι να δουλεύουμε με ηθική και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και να προσφέρουμε είδη ανώτερης ποιότητας και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι .